kedd, augusztus 04, 2009

What The F**K is Social Media?

A címet nem fordítom le, értitek. 74 képes bemutató a közösségi médiáról, tudom, kicsit sok, de kellenek az érvek azoknak, akiknek a net a honlapok nézegetését jelent. MSN? Hol van az már? Könyvjelzők? Hol vannak azok már? Fórumok? Bicikli az autó mellett! A közösségi médiában mi csináljuk a tartalmat, a civil újságírás gyorsabb, mint a hagyományos és ma már hitelesebb is. Csak jól válaszd ki, hogy kinek a kerítésére könyökölsz és állsz meg beszélgetni. Én például Mártával jól eldumáltam, alig hagyott szóhoz jutni. Mondtam is neki: jövök máskor is.

2 megjegyzés:

Bren írta...

Érdekes Csíkszentmihályi Jó Munka c. könyve, mely az újságírást és a genetikát hasonlítja össze, hogy hogyan érvényesül a 'jó munka' feltétele.
http://www.lexecon.hu/?p=productsMore&iProduct=7

Csikós Gábor írta...

Köszönöm a tippet. Mindkét oldalról érdekelnek az újságírás változásával kapcsolatos gondolatok, a könyv, amit ajánlasz különösen értékes, úgy tűnik a bevezető és a szerzők utáni kis infó gyűjtés nyomán, hogy itt ráadásul ennél sokkal többről van szó. Elolvasom, kellenek az egyensúlyi tételek a netfüggés és netkultúra mellé.
Üdv.: Gábor
Köszönöm, hogy nézted a blogomat.