csütörtök, december 01, 2011

New Kit on the Block

A cím csak egy olcsó játék a 80-as évek vokállal behízelgő zenekarának nevével. Nem szerettem a New Kids on the Block dalait, a Beach Boys után ebben a műfajban mindenki gödörben volt nálam.
Az új Sony NEX-5N kittet viszont kezdem megszeretni, noha az autófókusza lassabb, mintsem, hogy gyors mozgásokat élesítsen, ortodox menüje egy másik világ a dslr-ekéhez képest, de nem baj, szeretem a másként gondolkodókat a technikában is, különben is lehet, hogy ez lesz a jövő. Én javasolnám. Ezzel a géppel teljesült  az a vágyam, hogy legyen apró, zsebgépem, legyen nagy érzékelője, lehessen vele profi képeket és videókat is csinálni. Szóval a Sony-n nem múlik, csak rajtam. Ezek a fotók amolyan koncepció nélküli, összesen csak 2-3 órás, sétálgatós fényképezés termékei az utóbbi három napból, amikor a napos őszből ködös tél lett.
Falevél és reklámújság égetés, szeretet kell, nem ajándékdömping 

A köd lent  maradt a völgyben

A ködben, a még színes falevelek, finom előkelőséggel nem engedik hangulatnyomást 


Az utolsó őszi nap a Margit-hídnál

A pesti part a szigeti lehajtóról

Működik a plakát

Belgiumban, Hollandiában, de leginkább Svédországban nem rombolják le a régi gyárakat, néhányat itthon sem.  Ez az óbudai textilgyár is ilyen lehet, pillanatnyilag csőd fékezi a jó elképzelést

Romkocsma a II. kerületben, a vakolathiány design elem

Nincsenek megjegyzések: