péntek, június 19, 2009

Off line twitter


Elég sok Twitter és Facebook gurut, egyáltalán közösségi média szakértőt követek, akik szenzációs tanácsokat adnak, részben free, részben pénzért, utóbbira még gyűjtök. A legjobban szeretem a 100 jó tanács, hogy weboldalad (blogod) forgalma erősödjön, kezdetű ajánlatokat. Ezekben egybehangzóan szerepel jótanácsként, a saját gyerek, unoka képeinek, videóinak távoltartása a blogból, honlapról. A másik szintén egybehangzó jótanács a saját gyerek, unoka megmutatása az egyre növekvő létszámú látogatóknak. Kísérlettel döntök, most az egyik változat jön.
A röpke klip percekkel ezelőtt készült, a két unokatestvér nálunk tölti a napot, itt alszanak, ami egyelőre még kétesélyes, mármint, hogy lesz-e alvás vagy nem. Az augusztusban 3 éves Blanka anyáskodik a novemberben ugyanannyi éves Lili felett. de Lilinek vannak sikeres törekvési kísérletei a fordított szituációkra is. Ma vannak először együtt az unokatestvérek huzamosabb ideig. És csiripelnek egyfolytában.

2 megjegyzés:

Oláh Ottó írta...

Gyönyörűek, az uokáid!

Be is fűztelek Google Reader-be, máskor is jöhetnek a videók! :-)

Az én lányomat is Lilinek hívják! Én külön blogot szentelek a családnak és a hobbinak.

Csikós Gábor írta...

Most nagyon törekszem a fotós blogommal, de én is megcsinálom a családblogot. Nagyon élveztem ahogyan a két srácról írsz, viselkedés, viszonyuk egymáshoz, szinte pszichológusi mélységgel. Végigolvastam majd minden beírásodat, Adél régi képeit is. Ezért jó az internet. Keep in touch.