szerda, szeptember 09, 2009

Jövőre más arcot kérek






Évek óta megnézzük az Arc kiállítást az Ötvenhatosok terén, de az idén nem okozott... nem is örömet nem, hanem gondolatokat nem hozott. Ötletsivárság és kivitelsivárság volt most a minden évben agyszikráztató, fenékberúgó kiállítás. De....
Van az idén egy olyan ötletük, ami kivisz a térről, vehetsz vagy letölthetsz innen egy Restart kordondarabot és oda teheted, amit másként szeretnél látni. Igazi gesztipéteres vagy társaságbeli ötlet. Csináljátok meg a magatokét, jobb lesz, mint az Arc kiállítás.
Ha már ott voltunk Borkával, körülnéztünk és befotóztam a kínai agyaghadsereg kiállításra, nem érdekelt. Viszont már régen le akartam fotózni az 56-osok emlékművét, aminek avatását a gój motorosok pofátlanbunkó motortúráztatása, kipuffógó zaja alázta meg. ( Volt egy barátom, aki miatt személyes támadásnak vettem a sunyi motorosok viselkedését. ) Szóval a betervezett rozsdásodás miatt, eleve változásnak kitett acéldarabok a mai fényben szépen hasítottak, érdemes volt azt az alapelvemet, hogy 100-szor inkább fénnyel szembe, mint 1x fénynek háttal, ezúttal félretenni. A napfényt is kettészelte a szoborpenge. Ezért megérte kimenni. Ja, és szeretem az ultrakompakt Panát.
Szóval Restart az Arc kiállításra.

3 megjegyzés:

lányod írta...

Papa, a csajok nem akartak megverni, mikor látták, hogy lefotózod őket (az 56-os emlékmű előtt)? Mert nagyon úgy néznek, a srácokat viszont úgy tűnik nem zavarta. Na jó, én is utálom, mikor idegenek fényképére kerülök be akaratlanul. A csúcs az volt, mikor japán (vagy legalábbis távolkeleti országból érkezett) turisták Andrist lefotózták a babakocsiban ülve. Kb. 2 másodperc volt, mert egyikünk se lassított, csak felemelte a gépet, rámutogattak andrisra, az vigyorgott, ők vigyorogtak, katt, én meg mire felfújtam volna magam, hogy mégis mit gondolnak, addigra elhaladtunk egymás mellett, nem is tudtam már felmérgesedni rendesen.
Szóval nem szólított még meg téged "kéretlen" modelled?

Csikós Gábor írta...

Nem látták, hogy éppen akkor exponálok. Már előttük rátartottam a gépet a szoborra, ők meg belejöttek, utána is tartottam, mintha nem akkor fotóztam volna, amikor éppen elöttem voltak. Érted. Sajnos nem hajoltak le, elég baj az, képzeld el azt a fotót, a szobor előtt négyen mennek guggolva, hajolva. Egyébként vannak,akik megállnak és ha nem exponálok inkább kikerülnek.
Utcán nehéz megtiltani, hogy Andrist lefotózzák. Majd ő megoldja 15 év múlva maga, csípőből.

Tokai András írta...

A Restart szalag jó ötlet, igaz nem töltöttem le, nekem az bonyolult.