péntek, február 18, 2011

Jobb a Fuji szuperzoom bridge fényképezőgépe, mint a Canoné?

A What Digital Camera magazin márciusi száma szerint a Fuji a jobb. A profik nem tudom mikor beteljesülő álmát (soha?) egyelőre az amatőröknek valósítják meg a gyártók. A 30 és 35-szörös szuper zoom, szuper nagy látószög és szuper nagy érzékenység vajon hol követel kompresszumot?






4 megjegyzés:

Unknown írta...

Nálam biztosan.
Én mondhatnám anti-kenonos vagyok.
Egy nyomtatógyártó ne akarjon már megvenni..:D:D
Viccet félretéve,a Fuji gépei nagyon pofásak,jól kezelhetőek,és minőségiek!:)

Csikós Gábor írta...

Náalm is ott volt mindig a Fuji a szóba jöhetők között, de a bridge vonalon állati közel volt a Canonhoz, azért. És most nyilván láttad, milyen szépen lekezeli a zajt... Ha most kellene ilyen kategóriából váalsztanom, hagynám a Panát és a Canont a csudába.:)

Névtelen írta...

A 25x-ös zoom kamu, még digitális zoommal sem éri el azt a hatást, amit a ksfilmes gépekkel asszociálnak. A makro és szupermakro is használhatatlan, mert a gép közben nem enged zoommolást, 2cm-re pedig nincs olyan rovar, ami közelíteni engedne.A többi nagyjából rendben.

Névtelen írta...

A 24x-es zoom kamu, még digizoommal sem éri el a hatást, amit a keskenyfilmes változattal asszociálnak.A makró és szupermakro is használhatatlan, mert nem enged zoommolni, 2 cm-re pedig nemigen lehet pl.egy rovart megközelíteni. A többi rendben...